Arzum Onan kişisel sergisini açmaya hazırlanıyor!

Dokuz yıldır heykeltıraşlığa gönül veren Arzum Onan kişisel sergisini açıyor.

resim yok
17 Eylül 2013 - 09:46
Magazin

Dokuz yıldır heykeltıraşlığa gönül veren Arzum Onan kişisel sergisini açıyor.

 

İşte detaylar:

 

GÜN YÜZÜNE ÇIKARIYOR!

Türkiye ve Avrupa Güzeli Arzum Onan, ahşap, metal ve taş gibi farklı malzemelerle ürettiği eserlerini "Dokuz" adlı kişisel sergisiyle gün yüzüne çıkarıyor.

 

1993'te Türkiye Güzeli, hemen ardından da Avrupa Güzeli seçilen Arzum Onan, birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol aldıktan sonra sanatseverlerin karşısına şimdi de yapmış olduğu heykellerle çıkmaya hazırlanıyor.

 

'DOKUZ'

Onan, 9 yıldır sürdürdüğü plastik sanatlar uğraşının sonucu olan heykellerini yine "Dokuz" adını verdiği ilk kişisel sergisi ile gün yüzüne çıkarıyor.

 

19 KASIM'DA AÇILIYOR

"Dokuz, ilişkilerin bile çok hızlı tüketildiği günümüz tüketim toplumunda bu kadar süredir heykelle uğraşmanın temsili adı" diyen Onan, ahşap, metal, bronz ve taş gibi farklı malzemelerden ürettiği eserlerini 19 Kasım-25 Aralık 2013 tarihleri arasında Arte İstanbul Sanat Galerisi'nde sergileyecek.

Heykel sanatı için:

 

''MÜTHİŞ BİR ZENGİNLİK''

''Toplumsal ya da bireysel hissettiğim her tür duyguyu üç boyuta taşıyıp, kelimelere ihtiyaç duymadan ifade edebilmek müthiş bir zenginlik" diyen Arzum Onan, çalışmalarına halen Yunus Tonkuş Atölyesi'nde devam ediyor.

 

ONAN'IN KARİYERİ

Onan, 31 Ekim 1973 tarihinde Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara, ortaokulu ve liseyi İstanbul'da tamamladı. Endüstri Meslek Lisesi, Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992 yılında Gaye Sökmen Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. 1993 yılı Nisan'ında "Mıss Turkey" yarışmasında "Türkiye Güzeli", aynı yılın Temmuz ayında "Mıss Europe" yarışmasında "Avrupa Güzeli" seçildi.

1996 yılında oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlendi. Önemli bir reklam kampanyasıyla üç yıl kamera karşısına geçti. 1997 yılında dört yıl sürecek yoğun tempolu bir televizyon dizisi (Sıcak Saatler) için çalışmaya başladı.[reklam]

Bu tarihten itibaren, genellikle kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde modellik yapmakta. "Can" adında bir oğlu var.

Filmografi

* Yeni Bir Yıldız, (1997)
* Sıcak Saatler (1998)
* Aşk ve Hüzün, (2000)
* Merdoğlu, (2000)
* Zeybek Ateşi (2002)
* Sahra, (2004)
* Sessiz Fırtına, (2007)

 

 

BEN ONU ÇOK SEVDİM'İN SENARİSTİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin