Arzum Onan, oğlu ve sevgilisiyle bir arada!

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran Arzum Onan, oğlu Can Aslantuğ ve sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile bayram tatilinden paylaşım yaptı. Onan'ın paylaşımları yoğun ilgi gördü.

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 15:05
Magazin

Ünlü oyuncu Arzum Onan, geçtimiz yıl mayıs ayında kendisi gibi oyuncu olan Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Onan, Mehmet Aslantuğ ile evliliğinden olan oğlu Can Aslantuğ ile sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu'nu bayram tatilinde ağırladı.

'Hadi Bir Fotoğraf Çekelim'

Arzum Onan, bu tatil karelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Bayramın ilk gününden beri ‘Hadi ama bir fotoğraf çekelim.’ Sonucunda elimizde olanlar. Nice güzel bayramlara" notunu düştü.

Arzum Onan, oğlu Can Aslantuğ ve sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu'nun havuz kenarında birbirlerine sarılarak verdikleri pozlar, sevenleri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin