Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ boşanıyor mu?

Arzum Onan 27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ’dan boşanacağı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi! Peki Arzum Onan'ın boşanma açıklamasına Mehmet Aslantuğ ne yorum yaptı? Boşanma sebepleri ne? 27 yıllık evlilikte büyük kriz!

Gülcan Tarımoğlu
30 Nisan 2023 - 20:17
Magazin

Magazin dünyasının örnek gösterilen çifti Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor!

Çiftin önceki gün boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü!

Oyunculuğun yanı sıra Türkiye İşçi Partisi Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın boşanacağı iddiası sosyal medyanın gündemine otururken güzel oyuncudan beklenen cevap geldi. 

23-04/30/fu3vdpvxoayaexv.jpg

BOŞANMA İDDİLARINA İLK AÇIKLAMA!

Arzum Onan sosyal medya hesabından Aslantuğ ile fotoğrafını paylaşarak, "Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet' , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla hak etmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez" dedi.

23-04/30/fu5axcnwwam3bae.jpg

MEHMET ASLANTUĞ SESSİZ KALMADI!

Mehmet Aslantuğ da eşinin mesajının altına “Erkeksiniz; ya da kadın, elinizi tutan da kadın; ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar; ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım” yorumunu yazdı. Çiftin Can adında bir de oğulları var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin