Aşık Shakespeare bu hafta sonu sahnede!

Uraz Kaygılaroğlu ve Nezaket Erden'in Aşık Shakespeare oyunu, 6-7 Ocak tarihlerinde sahnede olacak. Büyük bir ilgi gören Aşık Shakespeare iki günde 4 oyun ile seyirciyle buluşacak.

Berfin Sengil
05 Ocak 2024 - 14:13
Viral

Başarılı oyuncular Uraz Kaygılaroğlu ile Nezaket Erden'in sahneye koyduğu bu  sezonun iddialı oyunu Aşık Shakespeare, 6-7 Ocak tarihlerinde Zorlu PSM'de iki oyun (15.30-20.30) matine suare olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla ve Damat & Tween desteğiyle sahnelenen, Uraz Kaygılaroğlu’nun William Shakespeare’i, Nezaket Erden’in Viola'yı canlandırdığı Aşık Shakespeare, Türkiye'de ilk kez sahneleniyor.

Çok sayıda ödüle layık görülen aynı isimli filmden uyarlanan Aşık Shakespeare, sahnelendiği tüm ülkelerde kapalı gişe oynandı. Oyun, Serdar Biliş rejisi ve sahne üstünde 40, sahne arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik bir kadroya sahip.

Koreografisi Beyhan Murphy, müzikleri Tuluğ Tırpan, dekor ve ışık tasarımı Cem Yılmazer, kostüm tasarımı Gamze Kuş imzası taşıyan oyunun kadrosunda ayrıca Şebnem SönmezMerve PolatKerem Arslanoğlu, Ceren Taşçı ve Ekrem Can Arslandağ gibi başarılı oyuncular bulunuyor.

Müzikler Gülin Kılıçay imzası taşırken, oyun için bir araya gelen özel müzik grubu tarafından sahnede canlı olarak seslendiriliyor.

Aşık Shakespeare, 6-7 Ocak 2024 tarihlerinin yanı sıra 31 Ocak, 5 ve 6 Şubat tarihlerinde yine Zorlu PSM’de sahnelenecek.

Biletler için Biletix, Passo ve tiyatrolar.com.tr’den ulaşılabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin