Aslan Ailem dizisi ne zaman başlıyor tarihi belli oldu!

Trt 1 ekranlarına gelecek Aslan Ailem dizisi ne zaman başlıyor tarihi belli oldu.

Berfu Gürle
10 Ekim 2017 - 14:53
Yeni Bölüm

Aslan Ailem dizisi ne zaman başlıyor tarihi belli oldu. Aile komedisini ekranlara taşıyacak dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Ömer Uğur yer alıyor. 

Dizi Kore'de yayınlanan Oyakgyo Brothers dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yapımını Es Film üstleniyor. Zengin, şımarık ve fenomen bir kız ile dürüst polis memuru arasında geçen aşkı anlatacak dizi seyirciye hoş vakit geçirecek iddialı komedi dizilerinden biri.

Aslan Ailem 1. Bölüm Fragman

Aslan Ailem ne zaman başlıyor

Diziler.com ailesi olarak Aslan Ailem dizisinin yayın tarihinin belli olduğunu paylaşıyoruz. Aslan Ailem 22 Ekim Pazar günü saat 20:00'da Trt 1 ekranlarına geliyor.

17-10/10/aslan-ailem-ne-zaman-basliyor.jpg

Aslan Ailem Oyuncu Kadrosu

Dizinin başrollerinde Burcu Özberk ve Akın Akınözü yer alırken oyuncu kadrosunda Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, İpek Özağan, Ferdi Sancar, Zerrin Sümer, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Eda Şölenci, Mehmet Şeker ve Levent Özdilek var.

Aslan Ailem Konusu

Zengin bir kız olan Burcu'nun babası vefat eder. Ve sahibi olduğu çiftliği Burcu'ya bırakır. Sahibi olduğu çiftlikte ise 4 çocuklu bir aile yaşamaktadır. Dizi çiftlikte yaşayan aile ile Burcu'nun başından geçen olayları konu edinmektedir. İzleyicilerin izlerken bolca güleceği bu aile komedisi Ekim ayında Trt1 ekranlarına gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin