Atiye Cansu (Melisa Şenolsun) kimdir?

Netflix'in yeni dizisi Atiye'nin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekiyor. Atiye'nin Cansu'su da merak edilenler arasında.

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 15:22
Yeni Bölüm

Başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı Atiye dizisinde Cansu karakteri de izleyenlerin beğenisini kazandı. Atiye Cansu kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Atiye Cansu kimdir?

19-12/27/melisa-cansub.png

Cansu, Atiye'nin deli dolu kız kardeşidir. Umursamaz görünür ancak içten içe çok düşünür. Atiye'nin yanında silik kalmaktan ve hep birilerinin bir şeyi olmaktan sıkılan Cansu bir hata yapar ve ablasının nişanlısı ile birlikte olur. Cansu için artık pişmanlık vaktidir ve yüzleşmesi gerekecektir. 

Atiye dizisinde Cansu karakterini Melisa Şenolsun canlandırmaktadır. 

Melisa Şenolsun kimdir?

19-12/27/melisa-senolsun.jpg

İzmir'de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir de abisi vardır. Abisi Efecan Şenolsun da oyunculuk yapmaktadır. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunudur. Lise yıllarındayken tiyatroya gönül veren Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro öğrencisidir.
Günümüze dek çeşitli tiyatro oyunları ile kendisini gösteren oyuncunun ilk ekran deneyimi 2015 senesinde ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide canlandırdığı Hande karakteri ile gerçekleşmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin