Avenue 5 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Hekimoğlu'nun uyarlandığı House'un yıldızı Hugh Laurie'nin Avenue 5 isimli dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Avenue 5 1. sezon 4. bölüm konusu ve fragmanı...

Veep'in yaratıcısı komedi üstadı Armando Iannucci'nin yeni komedi dizisi "Avenue 5" geçtiğimiz hafta "I'm a Hand Model" isimli bölümle ekranlardaydı.

AVENUE 5 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hugh Laurie'yi Ryan Clark karakteriyle ekranlara geri döndüren Avenue 5'in hikayesi; gezegenler arası lüks yolcu gemisi Avenue 5'te geçiyor. Önemli bir sistem arızası gemiyi rotasından çıkardığında geminin dünyaya dönmesinin yıllar alacağı ortaya çıkar. Mürettebat artık gemideki düzeni sağlayabilmek ve gemiyi güvenli bir şekilde dünyaya geri döndürebilmek için çok çaba göstermek zordundadır.

Yayınlanan son bölümde; Avenue 5 personelinin işleri yavaşlatmasıyla Ryan, Karen'a yolcuların dilinden konuşma konusundaki eşsiz yeteneğini ön plana çıkarabileceği bir fırsat sunar. Judd bir kurtarma görevi planının ana hatlarını çizer ve bu planı finanse edebilmek amacıyla para toplanması konusunda organizasyonu sağlaması için Iris'i görevlendirir. Rav ise gemiden mesaj yağmuruna tutulur ve bir basın toplantısı düzenler.

20-02/09/avenue-5-izle-dizi.jpeg

AVENUE 5 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Natalie Bailey'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.08 reyting oranı ve 0.30 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Avenue 5'in ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

AVENUE 5 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Natalie Bailey'in (The Thick of It, Damned) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Wait A Minute, Then Who Was That On The Ladder?" 09 Şubat 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk sezon bölümleri beIN SERIES COMEDY kanalından takip edilebilmekte.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/09/avenue-5-1x04-foto.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Iris (Suzy Nakamura) lüks süitinde birkaç yolcuyla toplantı gerçekleştirir. Ryan (Hugh Laurie) ve Billie (Lenora Crichlow) güverte altındaki mühendislerle bağ kurarlar.

Matt (Zach Woods) ise Frank'i (Andy Buckley) her zaman olmak istediği adam olmaya teşvik eder.

"Avenue 5" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin