Avenue 5 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

House'un yıldızı Hugh Laurie'nin yeni dizisi Avenue 5 yeni bölümde neler olacak? Avenue 5 1. sezon 3. bölüm konusu ve fragmanı...

Veep'in yaratıcısı Armando Iannucci'nin yeni komedi dizisi "Avenue 5" geçtiğimiz hafta "And Then He's Gonna Shoot Off..." isimli bölümle ekranlardaydı.

AVENUE 5 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hugh Laurie'yi Ryan Clark karakteriyle ekranlara geri döndüren Avenue 5'in hikayesi; gezegenler arası lüks yolcu gemisi Avenue 5'te geçiyor. Önemli bir sistem arızası gemiyi rotasından çıkardığında geminin dünyaya dönmesinin yıllar alacağı ortaya çıkar. Mürettebat artık gemideki düzeni sağlayabilmek ve gemiyi güvenli bir şekilde dünyaya geri döndürebilmek için çok çalışmalıdır.

Yayınlanan son bölümde; Rav ve takımı olası bir kurtarma görevini planlamak için bir NASA temsilcisiyle görüşürler. Ryan geminin gizli bölümünde çalışan bir mühendis olan Cyrus'un geminin geleceği hakkında şaşırtıcı derecede iyimser bir teoriye sahip olduğunu öğrenir. Karen'ın gemideki yolcuların lafını sakınmayan savunucusu haline gelmesi ise mürettebatın hoşuna gitmemektedir.

20-02/01/avenue-5-afisi.jpeg

AVENUE 5 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Natalie Bailey'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.13 reyting oranı ve 0.50 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Avenue 5'in ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

AVENUE 5 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Natalie Bailey'in (The Thick of It, Damned) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "I'm a Hand Model" 02 Şubat 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/01/avenue-5-hugh-laurie.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Avenue 5 personelinin müşteri hizmetlerini yavaşlatmasıyla Ryan (Hugh Laurie), Karen'a (Rebecca Front) yolcuların dilinden konuşma konusundaki eşsiz yeteneğini yönlendirme fırsatı sunar.

Judd (Josh Gad) bir kurtarma görevi planının ana hatlarını çizer ve bu planı finanse edebilmek amacıyla para toplanması konusunda organizasyonu sağlaması için Iris'i (Suzy Nakamura) görevlendirir.

Rav (Nikki Amuka-Bird) gemiden mesaj yağmuruna tutulur ve bir basın toplantısı düzenler.

"Avenue 5" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin