The Outsider 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Stephen King romanından uyarlanan gizem-korku türündeki The Outsider dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Outsider 1. sezon 5. bölüm konusu ve fragmanı...

Gizem ve korku öğelerini harmanlayan HBO dizisi "The Outsider" geçtiğimiz hafta "Que Viene el Coco" isimli sezonun dördüncü bölümüyle ekranlardaydı.

THE OUTSIDER 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Korku ustası Stephen King'in aynı isimdeki romanının ekranlara uyarlanmasıyla ortaya çıkan dizinin yayınlanan son bölümünde; Holly, Maitland ailesinin son aile tatilinin izini sürüp geri gitmeye çalışırken; esrarengiz şekilde benzer bir olayla olası bir bağlantı kurar ve yerel eski dedektif Andy Katcavage'den değerli bilgiler elde etmeye başlar. Bir yandan da El Cuco adı verilen ve acılardan beslendiği öne sürülen efsanevi bir yaratığı araştırmaya başlar. Bu arada Jack'in davranışları ise gittikçe dengesizleşmeye devam etmektedir.

20-02/01/the-outsider1x05-foto.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ! REYTİNGLER YÜKSELİŞTE!

Andrew Bernstein'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.27 reyting oranı ve 0.99 milyon izleyici rakamlarıyla şimdiye kadarki en yüksek rakamlarını ortaya koydu.

The Outsider'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

THE OUTSIDER 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Richard Price'ın senaryosunu kaleme alıp, Igor Martinovic'in (The Night Of) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Tear-Drinker" 02 Şubat 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

The Outsider'ın yeni bölümleri Türkiye'de her Pazartesi 22:00'de beIN SERIES SCI-FI'dan izlenebilir.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/01/the-outsider-afis.jpeg

THE OUTSIDER 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Holly (Cynthia Erivo), aydınlatıcı ve şaşırtıcı New York turunun ardından Dayton davasıyla ilişkili çeşitli yerlerde ipuçları arar.

Jeannie (Mare Winningham) iş yerindeki sinir bozucu bir olay sonucu kendisini sarsılmış halde bulur ve Ralph'e (Ben Mendelsohn) kötülük habercisi bir uyarı ulaştırır.

"The Outsider" (HBO) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin