Avlu dizisine muhteşem bir oyuncu transferi yaşanıyor! Bakın o oyuncu kim!

Star Tv ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Avlu, güçlü kadrosuyla izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Avlu dizisine hangi oyuncu katılacak? İşte detaylar..

Merve Mutlu
09 Kasım 2018 - 14:41
Magazin

Star Tv ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizisi Avlu, heyecan dolu bölümlerle yayın hayatına devam ediyor. Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alan “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Oyuncu değişiklikleri de yaşanan dizide en son Jale karakterini canlandıran Şeyla Halis'in diziden ayrılmasının üzerine şimdi de bir oyuncunun kadroya dahil olacağı konuşuluyor. 

18-11/09/avlu-dizisi-1541763945.jpg

Avlu dizisine hangi oyuncu katılıyor?

Perşembe akşamları izleyenleri nefeslerini tutarak ekran başına toplayan Avlu dizisinin kadrosuna, önümüzdeki günlerde oyuncu Sinem Kobal'ın dahil olacağı konuşuluyor. Şimdilik sete yakın kişilerin konuştuğu bu haber hakkında resmi bir açıklama gelmezken, konuşulanlar arasında Sinem Kobal'ın feminist bir mahkumu canlandıracağı da yer alıyor. 

Sinem Kobal'ın kadın hakları koruyucusu bir mahkum olarak diziye katılacağı ve ‘Kırmızı sağ el’ isminde kurduğu feminist bir kadın grubu olan birini oynayacağı ile ilgili haberler dolaşmakta.

18-11/09/sinem-kobal.jpg

Sinem Kobal kimdir?

İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesini 2001 yılında bitirdi. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, okul basketbol takımıyla İstanbul birinciliği, üç yıl önce voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Yıldız Alper bale okulunda sekiz yıl bale yaptı. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapıyor. Kerem adında Efes'te oynayan bir erkek kardeşi var. Sinem Kobal Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirdi.Akatlar Kültür Merkezi Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçildi. Sinem Kobal En Sevilen Türk kadın oyuncu seçildi. Bir dönem Uygur tiyatrosunda görev aldı, tiyatro oyunlarında oynadı. Dormen tiyatrosunda oynadı. Birçok dizide, filmde ve reklamda oynamıştır. Atv'de Selena karakteriyle rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin