Ayça Varlıer'in dünyadaki büyük başarısı!

Güzel oyuncu Ayça Varlıer, New York'ta Broadway müzikali 'Swan Lake Rock Opera'da başrolde yer aldı. Böylelikle Varlıer, Off-Broadway'de başrol oynayan ilk Türk kadın sanatçı unvanına sahip oldu.

ozan
20 Kasım 2023 - 11:37
Magazin

Uzun yıllardır Amerika'da yaşayan oyuncu Ayça Varlıer bir ilke imza attı. Güzel oyuncu, Swan Rock Opera'da 'Kraliçe Şardanel' karakteriyle sahne aldı ve Off-Broadway'de başrol oynayan ilk Türk kadın sanatçı unvanını elde etti.

Yaptığı açıklamada Varlıer, "Son derece heyecanlı ve gururluyum. İki yılımı aldı bu sahneye çıkmak. Alın teri ve çok çalışmak var" ifadelerine yer verdi.

23-11/20/ekran-goruntusu-523.png

Ayça Varlıer, Türk sanatçıların dünya sahnesindeki varlığını güçlendirmek ve genç nesle örnek olmak açısından büyük bir işe imzasını atmış oldu.

İki filmde de oynayan Varlıer, New York'ta büyük ilgi ve beğeni toplarken yıl sonuna kadar müzikalde rol almaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin