Aydan Şener'in evliliğe bakışı çok konuşulacak

Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk olan oyuncu Aydan Şener'den seyirciyi şaşırtan bir evlilik açıklaması geldi. Şener, evliliğin insanın doğasına aykırı olduğunu dile getirdi.

Berfin Sengil
21 Mart 2024 - 14:48
Magazin

Oyuncu Aydan Şener, NTV'nin ekran klasiği haline gelen programı Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu oldu. "Kibarlık Budalası" ile tiyatroda, "Üç Kız Kardeş" ile ekranda yer alan Aydan Şener, yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kurarken ailesi, özel hayatı, kedileri ve sanat yaşamına dair sohbetiyle de programın özel konukları arasında yerini aldı. 

Macera İçin Katıldı

1981 Türkiye Güzeli olan Aydan Şeneraldığı derecesi için yıllar sonra Ahmet Mümtaz Taylan'a, ok küçüktüm, önemsediğim bir şey değil. Şimdikiler bu yarışmaları basamak olarak, oyunculuğa geçiş olarak kullanıyor. Çevremin ısrarıyla, macera için katıldığım bir şeydi" dedi.  

Vefasızlıktan Dert Yandı

Aydan Şener insanın vefalı olması gerektiğinin altını çizerek, "Vefalı biri olduğumu da söyleyebilirim ama bizim sektörde vefa yok. Vefasızlıkla karşılaştığımda intikam almıyorum ama hem yaşadığımı unutmam hem de bir daha görüşmem" diye konuştu.

'Evlilik İnsan Doğasına Uygun Değil'

Ahmet Mümtaz Taylan'a çok özel açıklamalar yapan Aydan Şener, "Şimdi çok mutluyum. İsyan ettiğim, haksızlıklarla karşılaştığım, bunaldığım, dedikodular beni üzdü. Keşke bu işi yapmasaydım, şöhret olmasaydım, keşke sıradan insan olsaydım dediğim çok oldu" derken, "Artık kesinlikle öyle düşünmüyorum, şöhretimin ve insanların sevgisinin keyfini yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Çok erken evlendiğini belirten Aydan Şener, "19 yaşımda evliydim. Evlilik insan doğasına uygun bir kurum değil" diyerek dinleyenleri şaşırtan bir açıklamaya imza attı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin