Aydilge'nin sağlık durumu hakkında gelişme!

Şarkıcı Aydilge, kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil ameliyata alınacağını duyurmuştu. Aydilge son durumunu aktardı.

Berfin Sengil
04 Nisan 2024 - 12:35
Magazin

Ünlü şarkıcı Aydilge, iki gün önce sosyal medya üzerinden acil ameliyat olacağını açıklamıştı.

Hastaneden video paylaşımı yapan Aydilge, "Acil ameliyata alınmam gerekecek. Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba. Labrum yırtığım çok geniş ve parçacıklı durumda. O yüzden onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor. Dualarınızı yollayın lütfen" diye konuşmuştu.

Operasyonu 4,5 saat süren Aydilge son durumunu sosyal medyadan paylaşırken şunları söyledi:

"Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim. Sizler beni hoplayıp zıplarken görmeye alıştınız.

En kısa zamanda benden beklediğiniz gibi sahnelerde hoplayıp zıplayacağız. Size söz veriyorum, en kısa zamanda ayağa kalkacağım. Dualarınız ve iyi enerjileriniz için teşekkür ederim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin