Ayrılığın perde arkası!

Yürek Çıkmazı dizisiyle gündeme gelen Alp Navruz ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı! Peki Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan neden ayrıldı? Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ne zaman ayrıldı? Alp Navruz kimdir? Ayça Ayşin Turan kimdir? Yürek Çıkmazı nerede yayınlanıyor? Yürek Çıkmazı hangi kanalda? Yürek Çıkmazı'nın konusu ne? Yürek Çıkmazı oyuncuları kimler?

Pınar Alçiçek
28 Aralık 2022 - 15:16
Magazin

TRT’de yayınlanan 'Yürek Çıkmazı' dizisiyle ekranlarda izlediğimiz Alp Navruz ve 'Ada Masalı', 'Sen İnandır', 'Karagül' gibi birçok projede yer alan Ayça Ayşin Turan çifti geçtiğimiz aylarda ayrılık haberiyle gündem olmuştu... 

İLGİLİ İÇERİK

Şimdiyse Navruz ve Turan çiftinin neden ayrıldığı ortaya çıktı...

İşte ayrılık nedeni: 

Yürek Çıkmazı projesi ilk önce Ayça Ayşin Turan’a teklif edilmiş. Başrol karakteri ‘Zeynep’ için  teklif verilen Turan, erkek arkadaşı Alp Navruz'a senaryoyu okutarak fikrini almış. Senaryoyu çok beğenen Alp Navruz ise Turan’dan habersiz olarak, menajeriyle birlikte yapımcıyla görüşmüş ve sevgilisiyle yeniden ekranda partner olmak için 'Halil' karakterini canlandırmak istediğini söylemiş. Fakat bu durum Ayça Ayşin Turan’ın hiç hoşuna gitmeyince, bu rolü istemediğini yapıma bildirmiş. 

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin