Editör
06 Nisan 2012 - 00:00
Magazin

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy'la öpüşme sahnesi yüzünden sevgilisi Cahit Baha Pars'la ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı...

Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızı Hazal Kaya'nın bir süredir Cahit Baha Pars'la ilişkisi devam ediyordu. Fakat çift ayrıldı. Çift ayrıldıktan sonra pek çok iddia ortaya atıldı. Cahit Baha Pars'ın Hazal Kaya'yı aldattığı ileri sürüldü. Sonrasında da Kaya'nın dizideki öpüşme sahnesinden sonra Pars'ın kıskandığı ve ilişkiyi bitirdiği söylendi.

Hazal Kaya, geçtiğimiz gün Süper Starlife kameralarına açıklamalarda bulundu. Genç ve güzel oyuncu, "Ayrılık haberleri doğru ancak sebebi dizideki öpüşme sahnesi değil böyle bir şey mümkün değil" dedi.

İşte o sahneler..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin