Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ilk bölümüyle ekrana gelecek

Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge ve Tuğba Melis Türk'ün yer aldığı Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu bugün ekran yolculuğuna başlıyor. Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ne anlatıyor? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ilk bölümde neler olacak? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi kanalda? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi günler yayınlanacak?

Berfin Sengil
11 Mart 2024 - 10:52
Yeni Bölüm

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla Ramazan boyunca TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Bozdağ Film imzalı Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu, yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Dizinin merakla beklenen ilk bölümü, bu akşam 23:45’te TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu içerdiği duygu yüklü sahneleri ve güçlü hikayesiyle izleyicilerin kalbine dokunacak. Sosyal medyada şimdiden konuşulan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla fark yaratıyor.

Dizinin 1. Bölümünde Neler Olacak?

Mahmud, kadı naibi olarak atandığı Bursa’ya ailesi ile birlikte yerleşir. Adalet konusunda taviz vermeyen Mahmud’u önemli sınavlar beklemektedir. Yönetmenliğini Kamil Aydın’ın üstlendiği, senaryosunu İsa Yıldız, Uhud Tekin ve Abdülselam Durmaz’ın kaleme aldığı dizinin başrolünü Rüzgar Aksoy üstlenirken, dizinin kadrosunda ayrıca Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge ve Tuğba Melis Türk gibi başarılı isimler yer alıyor.

Merakla beklenen ‘Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’ 11 Mart Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 23:45’te TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin