Merve Mutlu
22 Ağustos 2020 - 10:10
Gündem

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp eden ve hem izleyicilerden hem ünlülerden hem de senaristlerden tepki gören Ozan Güven'in Ay Yapım'ın açıklaması ile Babil dizisinin kadrosundan çıkarılmasının ardından, Egemen karakterinin akıbeti merak ediliyordu. O sorunun cevabı nihayet bulundu. 

20-08/22/onir-saylak.jpg

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver, Birce Akalay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Babil dizisinin yeni sezon hazırlıkları başlamışken Ozan Güven'in kadrodan atılması ile dizide neler olacağı sorusu merak uyandırmıştı. Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna Bizim Evin Halleri, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Aşk Buraya Uğramıyor, Yabancı Damat, Kod Adı, Nefes, Sensiz Olmaz, Hatırla Gönül, Vatanım Sensin, Çarpışma gibi birbirinden başarılı dizilerde rol alan oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, Egemen karakteri ile katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin