Bahar 7. Bölüm 2. Tanıtımı yayında! Evren ve Timur Bahar için karşı karşıya geliyor!

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 7. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Peki Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 6. bölümde neler yaşandı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 7. bölümde neler olacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinde kimler rol alıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi nerede çekiliyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Demet Evgar kimdir? Buğra Gülsoy kimdir?

Volkan Usta
25 Mart 2024 - 22:39
Kültür Sanat

Show TV’nin, MF Yapım imzalı dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?‘ın 7. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Haftalık reytinglerde de zirvenin sahibi olan diziden yayınlanan tanıtım, yeni bölümde heyecanın doruklara tırmanacağının ipuçlarını verdi.

Evren ve Timur’un Bahar için karşı karşıya gelmesi dikkat çekerken, Bahar’ın Aziz Uras ve Seren’i yakalaması, eğlenceli anlara sahne oldu. Tanıtımda “Timur’u affedemiyorum ameliyattan sonra…” sözleriyle içindeki kırgınlığın altını çizen Bahar; gün geçtikçe kendinden emin, güçlü bir kadına dönüşeceğinin sinyallerini verdi.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” her salı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin