Ersay Üner'den taverna gecesi!

Yeni albümü ‘Taverna’ ile nostalji dolu tarzı günümüze uyarlayan Ersay Üner, çıkış şarkısı ‘Sevme’nin başarısını menajeri Özgür Aras’ın kulübü ‘EV’de kutluyor.

Berfin Sengil
29 Nisan 2024 - 11:30
Magazin

Türkiye’de son dönem pop müzik tarihinin en unutulmaz hitlerine imza atan Ersay Üner, yorumculukta da iddialı olduğunu yeni albümü ‘Taverna’ ile ispatlamaya devam ediyor.

Taverna klasiklerini ve bu tarzı, modern bir şekilde yorumladığı albümün tüm şarkıları müzik listelerine girdi. Söz ve müziği Ersay Üner’e ait çıkış parçası ‘Sevme’ ise kısa sürede büyük başarı yakaladı. Üner, rakiplerini geride bırakarak ‘Sevme’ ile radyo ve televizyonlarda, şarkısı ve klibi en çok yayınlanan sanatçı oldu.

Zirvenin tadını çıkaran Ersay Üner, 30 Nisan Salı akşamı menajeri Özgür Aras’ın sahibi olduğu, İstanbul’un en popüler mekanı ‘EV’de albümünün başarısını dostlarıyla kutlayacak. Konuklar taverna müziğiyle dolu unutulmaz bir gece geçirecek.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin