Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 3. Bölümüyle reytinglere damgasını vurdu! Bahar'ın hikayesi çok sevilmeye devam ediyor!

Show TV’nin yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ 3. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 3. bölümde neler yaşandı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 4. bölümde neler olacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinde kimler rol alıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi nerede çekiliyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Demet Evgar kimdir? Buğra Gülsoy kimdir?

Volkan Usta
28 Şubat 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Show TV’nin MF Yapım imzalı, yayınlandığı günden itibaren gündemi kasıp kavuran dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dün akşam ekranlara gelen yeni bölümüyle zirveye yerleşti. Sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla tüm kategorilerde birinci olan dizi, salı günlerinin değişmeyen adresi oldu.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın üçüncü bölümü ABC1 20+’da 12.05 oranı 26.84 izlenme payı, AB grubunda 11.82 izlenme oranı 28.54 izlenme payı, Total’de ise 9.65 izlenme oranı 22.37 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında birinci oldu. Sosyal medyada da yoğun ilgi gören dizi, #Bahar etiketi ile dünya gündeminde 3 saat 20 dakika, Türkiye gündeminde ise yaklaşık 11 saat TT listesinde kaldı. Başarılı oyunculuk performanslarıyla göz dolduran, renkli ve eğlenceli anlarıyla ekranlara baharı getiren dizinin sahneleri, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Oyunculuğuyla övgü dolu yorumlar alan Demet Evgar tam 6 saat 30 dakika TT listesinde yer alarak Salı gününe damgasını vurdu. Ayrıca dün akşam ekranlara gelen sahneleriyle çok konuşulan Timur karakteri ise 6 saat 35 dakika Xin TT listesinde kalarak gündem konusu oldu.

BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN?'IN 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bahar’ın hastaneye kabul alması Timur için şok etkisi yaratır. Artık Bahar da, Timur da, Aziz Uras da aynı hastanededir. Bir aile olarak burada çalışsalar da aile ilişkilerini gizleme kararı alırlar.

Timur ile Rengin ise Bahar’ı göndermenin planlarını yapmaya başlarlar. Bahar’ı hastanede destekleyecek ve ona en çok yardımı dokunacak kişi de yine Evren olacaktır. Diğer yandan da Bahar hastanede asistan doktor, evde anne olmanın ikili yaşantısına alışmaya çalışır.

Nevra da bu yönden Bahar’ı kötü bir anne olmakla suçlayıp, ona yüklenmeyi sürdürür. Bahar’ın hastanedeki ilk nöbet gününün Umay’ın doğum günüyle çakışması da aile içinde gerilimin iyice artmasına sebep olur. Umay’ın başına gelecek kötü bir olay, Bahar’ın aldığı kararı tekrar sorgulamasına yol açar.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle 05 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin