Baharı "Manzara" ile karşılıyorlar

Nasıl Derler Bilirsin'in yeni şarkısı “Manzara” sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Manzara, 19 Nisan'da yayın hayatına başlıyor.

Berfin Sengil
18 Nisan 2024 - 09:07
Magazin

Alternatif müziğin sevilen gruplarından Nasıl Derler Bilirsin, yeni şarkısı 'Manzara'yı müzikseverlerle buluşturuyor. 19 Nisan’da Sony Music etiketiyle yayınlanacak şarkının söz ve bestesi Alper Altıntaş’a ait. Aranjede Okan Coşkun’un yer aldığı şarkı, etkileyici sözleri ve duygusal melodisiyle dinleyicileri romantik bir serüvene çıkarıyor.

Şarkının en dikkat çeken kısmı ise şu sözlerle karşımıza çıkıyor: "Sen en güzel çiçeklere manzarasın." Dinleyiciye hikaye anlatmayı seven ve dinleyeni hikayenin kahramanı yapmaktan da geri kalmayan Nasıl Derler Bilirsin’in yeni şarkısı “Manzara”, 19 Nisan’da videosuyla birlikte tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin