"Bambaşka Biri"nin Leyla'sı Hande Erçel'den eleştirilere yanıt geldi!

Ekranların merakla takip edilen yapımlarından olan "Bambaşka Biri"nde Leyla karakterine hayat veren Hande Erçel, Burak Deniz ile birlikte katıldıkları MIPCOM 2023 fuarında "Olumsuz eleştirilerden etkileniyor musunuz?" sorusunu yanıtladı. Peki Hande Erçel ne dedi? Oyunculuğunu eleştirilenlere Hande Erçel'den ne yanıt geldi?

ozan
19 Ekim 2023 - 09:36
Magazin

Rol aldığı dizilerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen oyuncu Hande Erçel hakkında son dönemlerde en çok konuşulan iyi oynayıp oynayamadığı ve aldığı eğitimler. Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan "Bambaşka Biri" dizisinde Leyla karakterine hayat veren Erçel'in oyunculuğunun daha iyiye gittiği de ifade edilirken katıldığı söyleşide güzel oyuncudan eleştirilere yanıt geldi.

23-10/19/handee-1697698638.jpg

Geçtiğimiz akşam rol arkadaşı Burak Deniz ile birlikte Cannes'da gerçekleşen MIPCOM 2023 fuarının söyleşisinde yer alan Hande Erçel, "Olumsuz eleştirilerden etkileniyor musunuz?" sorusunu da cevapladı.

'Bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum'

Fuara katılma amaçları da "Bambaşka Biri" dizisi üzerinden soruyu yanıtlayan Erçel, "Bunu karakterim üzerinden cevaplamak istiyorum. Leyla, hatta izlediğimiz birçok kadın karakter kendi dünyalarında var olabilmek için çok savaşıyorlar. Ben de, ne yazık ki kendi ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum" dedi.

23-10/19/hande-ercell.jpg

'İzlediğimizde güzel diyip hayatta görünce desteklemiyoruz'

Hande Erçel, konuşmasına "Bunlar gerçek hayatta var. İzlediğimizde ne kadar güzel diyoruz ama hayattan örnek gördüğümüzde onu desteklemiyoruz, eleştiriyoruz" diyerek devam ederken, "Ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum" sözleriyle eleştirilere son noktayı koymuş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin