'Bana Artık Hicran De' iddialı görüntülerle geliyor!

'Bana Artık Hicran De' dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında...

resim yok
03 Eylül 2014 - 11:17
Magazin

'Bana Artık Hicran De' dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında...

Kanal D'nin iddialı dizisinden yeni fragman yayınlandı.


Bana Artık Hicran De dizisinin konusu ne? Bana Artık Hicran De dizisinde hangi oyuncular rol alacak? Bana Artık Hicran De dizisi tüm haberleri. Bana Artık Hicran De dizisi fragmanı...

 

YEPYENİ GÖRÜNTÜLER!

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Bana Artık Hicran De'den yeni fragman yayınlandı.

 

TANIDIK İSİMLER

Yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının hayatta kalma mücadelesi anlatılan dizide Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi isimler yer alıyor.[reklam]

KISA HİKAYE

Hicran, 20'li yaşlarda çok tutucu bir ailede büyümüş, babası ile beraber, babasına ait vitray dükkanında çalışan genç ve çok güzel bir kızdır.

Günün birinde büyük bir holdingte çok iyi bir pozisyonda çalışan ve holding sahibinin damadı olmaya aday Murat ile tanışır. İş icabı başlayan bu ilişki, zamanla büyük bir aşka dönüşür.

Fakat, Hicran ve Murat'ın arasında imkansızlıklar vardır ve ayrılmak zorunda kalırlar.

 

İŞTE DİZİDEN EN YENİ GÖRÜNTÜLER (Tıkla-izle)

 

'EMANET' DİZİSİNDEN BÜYÜK AYIP! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin