Barış Arduç, kameralar önünde aşkını haykırdı!

Eda Ece'nin düğününde Barış Arduç ve Gupse Özay aşkı gündem oldu! Barış Arduç ve Gupse Özay ne zaman evlendi? Çocuklarının adı ne? Cinsiyeti ne? Barış Arduç kimdir? Gupse Özay kimdir?

Pınar Alçiçek
22 Haziran 2023 - 10:18
Magazin

Dün akşam gerçekleşen oyuncu Eda Ece'nin masalsı düğününde, Barış Arduç'un aşkını kameralar önünde haykırması ikilinin ne kadar büyük bir aşk yaşadığını bir kez daha kanıtladı!

İLGİLİ İÇERİK

23-06/22/23444-1.png

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in görkemli düğününün davetli listesinde Barış Arduç ile Gupse Özay çifti de vardı. 9 aylık kızları Jan Asya'yı evde bırakarak katıldıkları davette Özay; “Kocamdan daha çok aşık olduğum biri oldu hayatımda… Şaka bir yana enteresan bir duygu benim gibi komedi ile yaşayan bir insan için mükemmel bir duygusallık katıldı hayatıma… Gözlerim doluyor sevgiden…” dedi.

23-06/22/670-1687419144.png

"KARIMA AŞIĞIM!"

Özay konuşurken aşk dolu bakışlarla eşini seyreden Barış Arduç, bebeklerinin kime benzediği konusunda; “Kimi görüyor ‘Aynı babası gibi” diyor. Aynı gün başka biri görüyor. ‘Bence annesi’ diyor. Karıma aşığım, ona benzemesi benim için müthiş bir şey ama önemli olan sağlığı yerinde olsun bahtları yerinde olsun…” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin