Barış Arduç'tan yeni proje açıklaması!

Ekranların sevilen yüzlerinden olan oyuncu Barış Arduç, kralın davetlisi olarak katıldığı Suudi Arabistan'daki etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. O3 Medya ile anlaşan Arduç, yeni projesi olup olmadığını da açıkladı.

ozan
03 Kasım 2023 - 10:31
Magazin

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Barış Arduç'un O3 Medya ile anlaşma yaptığı duyuruldu. Saner Ayar'ın kurucusu olduğu yapım şirketi ile anlaşma sağlayan Arduç'un yeni projeler için değerlendirme aşamasında olduğu açıklanırken, Suudi Arabistan'da bir röportaj gerçekleştiren oyuncudan da açıklamalar geldi.

Kiralık Aşk, Kuzgun, Çukur, Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde izlediğimiz Barış Arduç bundan sonra hangi projede yer alacağı ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

23-11/03/3.jpg

Barış Arduç katıldığı programda, "03 Medya şirketiyle anlaşma imzaladım ve birlikte bir dizi ve filmde çalışmayı düşünüyoruz. Bunun üzerinde çalışıyoruz ve doğru hikayeyi bulduğumuzda yeni bir şey yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin