Barış Kılıç'tan rakip diziye övgü yağdı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer'i Barış Kılıç katıldığı bir davette rakip oldukları Yalı Çapkını dizisi hakkında konuştu. Barış Kılıç, Yalı Çapkını için ne dedi? Kılıç, Yalı Çapkını'nı takip ediyor mu?

Berfin Sengil
12 Ocak 2024 - 12:07
Magazin

Afra Saraçoğlu'nun reklam işbirliği yaptığı bir markanın lansmanı pek çok ünlü ismi bir araya getirdi. Gecede Yalı Çapkını dizisinin oyuncularının yanı sıra iki sezondur cuma günlerini paylaşan Kızılcık Şerbeti dizisinden de çok sayıda oyuncu yer aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterine hayat veren sevilen oyuncu Barış Kılıç da lansmandaydı. Setten çıkarak geldiklerini kaydeden Barış Kılıç, bu tür organizasyonları, iş haricinde sektör bileşenleriyle bir araya gelmeyi sağladığı önemsediğini ifade etti.

Tatlı Rekabet

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti rekabetinin sorulduğu Barış Kılıç, "Ben tatlı rekabet diyorum buna. Çünkü sektör açısından böyle başarılı işlerin olması müthiş bir şey. Yalı Çapkını da harika bir iş" dedi.

Rekabet Devam Edecek

Kendi dizilerinden önce Yalı Çapkını'nın başladığını hatırlatan Kılıç, "Dolayısıyla beraber yol aldık. İkisi de çok başarılı işler. Sezon sonuna kadar da bu rekabet devam edecek. Kazanan dizi sektörü olsun" ifadelerini kullandı.

Kaliteyi Arttırıyor

Bu tarz işlerin sayısının artması yönünde temennide bulunan Barış Kılıç, "Yıllar geçtikten sonra da hatırlanacak işler olur. Rekabet güzeldir her zaman. Kaliteyi arttırır. Umarım hep devam eder" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin