Barış Manço'nun anıtı Belçika'ya dikilecek

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, Belçika'ya babasının anıtının dikileceğini duyurdu.

ozan
19 Ekim 2023 - 14:49
Magazin

Şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, babasıyla ilgili çalışmalara bir yenisinin daha ekleneceğini müjdeledi.

Barış Manço'nun anıtının Belçika'nın Liege şehrine dikileceğini duyuran Doğukan Manço'ya Belçika gezisi sırasında kardeşi Batıkan Manço da eşlik etti. Detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyleyen Doğukan Manço, Belçika'daki yetkilerle yaptığı görüşmeden bir de fotoğraf karesi paylaştı.

İşte Doğukan Manço'nun sosyal medyadan paylaştığı o fotoğraf...

23-10/19/dogukan-manco.png

Manço fotoğrafın altına şu notu düştü:

"Bugün Belçika Liege Belediye Başkanı ve Belçika Maliye Bakanlığı ile masaya oturduk. Barış Manço anısına ülke genelinde yapılacak etkinlik ve onun ismini yaşatacak anıt ve çalışmalar için aldığımız davetin detaylarını size ilerleyen zamanda aktaracağım"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin