Batman’in ikinci filminin vizyon tarihi belli oldu! Robert Pattinson seriye devam edecek mi?

Başrolünde Robert Pattinson'ın yer aldığı The Batman'in devam filmi resmen duyuruldu. Peki Batman 2 ne zaman gelecek? Batman 2'nin hikayesi ne olacak? Batman 2'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Serinin devam filminde Rober Pattinson yer alacak mı? Batman 3 ne zaman gelecek? DC evreninin film takvimi belli oldu mu?

Volkan Usta
03 Şubat 2023 - 16:10
Gündem

DC Evreni'nin son yıllardaki en iyi yapımı olarak ele alınan The Batman filminin seri olarak yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. İşte detaylar!

23-02/03/culture_the-batman_wb.jpg

Başrolünde Robert Pattinson’ı izlediğimiz çizgi roman uyarlaması, 200 milyon dolarlık bütçesine karşın dünya genelinde 770 milyon dolar gişe hasılatı yaparak büyük bir başarı elde etmişti. DC’deki yeniden yapılanma sonrasında DC Studios’un eş başkanları James Gunn ve Peter Safran ile bir görüşme gerçekleştiren yönetmen Matt ReevesThe Batman 2 için onayı aldı.

23-02/03/jeffrey-wright-as-james-gordon-robert-pattinson-batman-in-the-batman-1645187111.jpg

Pattinson’ın Caped Crusader’ı hikayeyi devam ettiren yeni bir macerayla beyaz perdeye geri dönecek. Resmi adı The Batman – Part II olarak açıklanan film, 3 Ekim 2025 tarihinde vizyona girecek.

THE PENGUIN SPIN-OFF DİZİSİ GELECEK Mİ?

Gunn ayrıca Reeves’in, çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak olan Colin Farrell’lı spin-off dizisi The Penguin‘i de içeren Batman Crime Saga üzerinde çalıştığını söyledi. Penguin, The Batman— Part II ile doğrudan bağlantılı olacak ve karakterin Bruce Wayne ile bir sonraki karşılaşmasının temellerini atacak. Reeves daha önce devam filminin merkezinde Bruce Wayne’in olacağını belirtmişti.

23-02/03/colin-farrell-penguin.jpg

ROBERT PATTİNSON BATMAN OLMAYACAK MI?

Gun ve Safran ikilisi 10 yıllık bir plan çerçevesinde yeniden yapılandırdıkları DCU için yeni bir Caped Crusader arayışına başladı. Reeves’in başında olduğu Batman Crime Saga, DC sinematik evrenden tamamen bağımsız olarak ilerleyecek. Bu yüzden evrende Batman'i sadece Pattinson canlandırmayacak. ilk fazın Tanrılar ve Canavarlar olacağını açıklayan Gunn, ayrıaca DC Evreni'ninden farklı olarak Elseworlds adı altında kendi evreninde geçen farklı projelerinden olacağını söyledi.

23-02/03/s-330350df3930a5082307d279c6d9769e5616c5e9.jpg

Gunn ve Safran sonrası DC Evreni umarım ki biraz olsun MCU gibi olabilir. Çok zor ihtimal belki ama yine de Gunn ve Safran'dan umutlu olanları sayısı yadsınamayacak şekilde fazla gözüküyor. Hepimiz bekleyip göreceğiz...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin