BBC'nin yeni gözdesi Hard Sun dizisini tanıyalım!

BBC One ekranlarında 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak yeni suç-polisiye dizisi Hard Sun'ı tanıyalım...

Volkan Küçükel
25 Aralık 2017 - 21:22
Gündem

İngiltere'de BBC One kanalı, Amerika'da ise Hulu platformunda izleyicilerle buluşacak kıyamet öncesi suç draması "Hard Sun"dan ilk fragman görücüye çıktı.

"HARD SUN" DİZİSİNİN KONUSU

Süper modellikten oyunculuğa geçiş yapan Agyness Deyn'in (Sunset Song) Dedektif Elaine Renko ve Jim Sturgess'ın (Cloud Atlas) Dedektif Başmüfettişi Charlie Hicks karakterine hayat verdiği Hard Sun'ın hikayesi; her geçen gün biraz daha tahribata uğrayarak kaçınılmaz yıkıma yaklaşan dünyada kanunları uygulamaya ve sevdiklerini korumaya çalışan bu iki dedektife odaklanıyor.

Hikayesi günümüz Londra'sında geçen dizide Charlie Hicks kendini işine adamış bir aile adamıdır ancak yozlaşmaktan o da nasibini almıştır. Renko ise zor ve ruhen hasara uğramış birisi olmakla birlikte işinde tamamen dürüst ve yanlış yola sapmamış birisidir.

Sosyal ve ahlaki yelpazenin farklı uçlarındaki birbirlerine karşı güvensiz bu iki dedektif dünyanın sonuna kadar hayatta kalabilmek için bir şekilde beraber çalışmayı öğrenmek durumundadırlar.

17-12/25/hard-sun-bbc-one.jpg

Hard Sun'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Owain Arthur, Nikki Amuka-Bird, Derek Riddell ve Aisling Bea gibi isimler yer alıyor.

BAFTA ve Emmy adayı Neil Cross (Luther) tarafından senaryosu kaleme alınan Hard Sun'ın yönetmen koltuğunda Brian Kirk (Game of Thrones) oturuyor. Hugh Warren'ın (Thirteen) yapımcı künyesinde yer aldığı dizinin yürütücü yapımcılığını ise Euston Films'ten Kate Harwood ve BBC One'dan Elizabeth Kilgarriff üstleniyor.

HARD SUN 1. SEZON NE ZAMAN?

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak dizi; 06 Ocak 2018 tarihindeki BBC One yayınının ardından 07 Mart'ta Hulu platformundaki yerini alacak.

"Hard Sun" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin