Belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu yeniden sahnede!

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanı seçilmesinin ardından ilk kez sahneye çıktı. Beşikçioğlu, tiyatro ile belediye başkanlığını bir arada yürüteceğini daha önce ifade etmişti.

Berfin Sengil
18 Nisan 2024 - 11:45
Magazin

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'da Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, önceki akşam tiyatro sahnesine çıkarak seyircisiyle bir araya geldi.

Belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk kez tiyatro oyunu için sahneye çıkan Erdal Beşikçioğlu'nun görüntüleri büyük ilgi gördü.

Tiyatrolar.com.tr'de yer alan habere göre; Erdal Beşikçioğlu, Ankara Congresium'da sahnelenen Bir Delinin Hatıra Defteri oyununda bir kez daha Popriçin rolüne hayat verdi.

Erdal Beşikçioğlu, daha önce yaptığı açıklamalarında da belediye başkanlığı ile tiyatro çalışmalarını birlikte yürüteceğini kaydetmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin