"Beni Ay’a Uçur"un ilk fragmanı yayınlandı

Scarlett Johansson’ın hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği romantik komedi Fly Me To The Moon / Beni Ay’a Uçur’un ilk fragmanı yayınlandı. Beni Ay'a Uçur ne anlatıyor? Beni Ay'a Uçur ne zaman yayınlanacak? Beni Ay'a Uçur vizyon tarihi ne? Beni Ay'a Uçur oyuncuları kimler? Beni Ay'a Uçur uyarlama mı?

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 10:51
Viral

Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum'un paylaştığı Beni Ay’a Uçur filminin ilk fragmanı yayınlandı.

NASA'nın tarihi aya inişinin riskli zemininde geçen romantik komedi Beni Ay’a Uçur’da, NASA'nın kamuoyundaki imajını düzeltmek için getirilen pazarlama harikası Kelly Jones (Scarlett Johansson), fırlatma direktörü Cole Davis (C. Tatum)'in zaten zor olan görevini alt üst eder. İşler sarpa sarınca, görevin başarısız olamayacak kadar önemli olduğunu düşünen Başkan, Jones'a destek olarak sahte bir aya iniş düzenlemesi talimatı verilir ve geri sayım gerçekten başlar.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Beni Ay’a Uçur, 12 Temmuz’da vizyonda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin