Benim Tatlı Yalanım Kayra (Lavinya Ünlüer) kimdir? Kaç yaşında, önceki dizileri..

Star TV ekranlarının yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım, hikayesi ve oyuncuları ile daha başlamadan sevildi. Benim Tatlı Yalanım Kayra kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
13 Haziran 2019 - 15:16
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım, hikayesi ve oyuncuları ile daha başlamadan sevildi. Benim Tatlı Yalanım Kayra kimdir? Gerçek adı nedir? 

Benim Tatlı Yalanım Kayra kimdir?

19-06/13/kayra-kimdir.png

Kayra, Nejat ve Aylin'in kızıdır. Annesi, yıllar önce kendisini ve babasını terk etmiş olsa da hiçbir şeyden haberi olmadan annesinin geleceği günü bekler. En büyük hayali ve dileği de annesinin yanında olmasıdır. Babasının, annesinin ağzından kendisine yazdığı mektuplarla bekleyişe giren Kayra yanlış anladığı bir durumla, doğum gününün ardından bambaşka bir hikaye başlatacaktır. 

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra karakterini Lavinya Ünlüer canlandırmaktadır.

Lavinya Ünlüer kimdir?

19-06/13/lavinya-unluer.jpg

2001 doğumlu olan Lavinya, ilk kez Reaksiyon dizide rol aldı. Daha sonra da Bana Sevmeyi Anlat dizisinde rol alan çocuk oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mila karakteri ile de dikkatleri üzerine çekti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin