Beren Saat 'gelinlik diyeti'ne başladı!

26 Nisan'da Kenan Doğulu'yla evlenmeye hazırlanan Beren Saat, 'gelinlik diyeti' yapıyor.

resim yok
08 Mart 2014 - 12:06
Magazin

Ünlü oyuncunun düğünü yaklaşıyor.

 

Kilo verme çalışmaları ise hızlandı.

 

İşte detaylar:

 

26 Nisan'da Kenan Doğulu'yla evlenmeye hazırlanan Beren Saat, 'gelinlik diyeti' yapıyor.

 

ÜÇ KİLO

Düğüne 50 gün kala provalara başlayan Saat, 'İntikam' dizisinde aldığı üç kiloyu vermeye çalışıyor.

 

SALATA

Neredeyse yemek yemediği söylenen oyuncu, salatayla formunu koruyor.

 

LOS ANGELES

Çiftin balayı için Los Angeles’a gitmeyi planladıkları öğrenildi.

 

PROJELERİ GERİ ÇEVİRİYOR

Anne olmak isteyen Beren Saat; dizi, sinema ve reklam projelerini okumadan geri çeviriyor.

 

BEREN SAAT MAKYAJIYLA DEĞİŞİN

Aşk-ı Memnu dizisiyle gönüllerimizde taht kuran Beren Saat, İntikam dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteriyle ona daha da çok hayran olmamızı sağladı. Giydiği kıyafetler kadar güzelliğiyle de büyülemeyi başaran güzel oyuncunun Bihter ve Yağmur makyajını nasıl yapacağınızı araştırdık.[reklam]

Normal hayatta doğal makyajları tercih eden Beren Saat, canlandırdığı dizi karakterlerinin makyajlarıyla da çok beğeniliyor. Beren Saat'e Yağmur karakterini canlandırırken uygulanan makyaj, üst göz kapağına eyeliner, altı kirpik diplerine ise koyu kahverengi kalem ve nude rengindeki dudak parlatıcısı.


Bihter karakteri için genellikle dumanlı göz makyajı yapılan Beren Saat'e güzel gözleriyle büyüleyebilmesi için şeftalinin en çık tonunda rujlar ve allıklar kullanılıyor. Gözleri bu şekilde daha da ön plana çıkıyor.


Gerçek hayatta çoğu zaman makyaj yapmayan Beren Saat, kimi zamanlarda allık ve maskara tercih ediyor. Doğal makyajdan yana olan Beren Saat, günlük hayatta davete katılacaksa ince eyeliner ve şeftali tonlarında ruj tercih ediyor.


Beren Saat'in Bihter makyajı için dumanlı bakışlar yaratan kalem, ten renginde göz kapağınıza baz olarak uygulayacağınız far ve dudak parlatıcısı yeterli.

 

,

 

ŞUBAT AYININ EN ÇOK KONUŞULAN OYUNCULARI KİMLER OLDU?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin