resim yok
28 Haziran 2014 - 01:44
Magazin

Beren'i bu kez sakladı!

Kenan Doğulu, hayranlarıyla Açıkhava'da buluştu.

 

Ünlü popçu, gazeteciler mekandan çıktıktan sonra yerini alan aşkı Beren Saat'e 'Ben Güzelden Anlarım' şarkısını söyledi.

 

HAYRANLARINI COŞTURDU

BKM organizasyonuyla gerçekleşen 'Avea İle Yıldızlar Açıkhava'da' konserlerinin önceki akşam konuğu, hayranlarını coşturan Kenan Doğulu'ydu.

 

'BEN GÜZELDEN ANLARIM'

Doğulu, gazeteciler çıktıktan sonra seyirciler arasında yerini alan sevgilisi Beren Saat için 'Ben Güzelden Anlarım' şarkısını söyledikten sonra, ona bakarak ''Seni veren Allah'a şükürler olsun'' dedi.

Oğlunu yalnız bırakmayan Serpil Doğulu ise, Kenan Doğulu ve Beren Saat evliliğiyle ilgili ipuçları verdi: ''Düğün çok yakın zamanda ama yurt dışında olacak.''

 

AÇIKHAVA'DA KENAN RÜZGARI

'Avea İle Yıldızlar Açıkhava'da' sahnesi bu kez Kenan Doğulu ile renklendi. Doğulu, sürpriz düetleriyle İstanbulluları coşturdu

'Gül' şarkısıyla Harbiye Açıkhava'daki geceyi başlatan Kenan Doğulu, ''Milletçe çok zor günler yaşıyoruz. Herkesin güzel şeylere, sarılmaya ihtiyacı var'' diyerek konserine devam etti.

 

SÜRPRİZ KONUKLAR

Konserin ilk sürprizi; Manga grubunun solisti Ferman Akgül oldu. İkili birlikte 'Bize Müsaade Ettim' şarkısını söyledi.[reklam]

İkinci bölümde ise sahneye genç yetenek Kaan ve Romanya'nın popüler müzik grubu Radio Killer çıktı. Gecenin sonunda bu yılın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Doğulu şunları söyledi: ''Lütfen bu gece bana içinizi dökün, bana bağırın!''

 

''YURT DI­ŞIN­DA EV­LE­NE­CEK­LE­R''

Ke­nan Do­ğu­lu­'nun an­ne­si Ser­pil Do­ğu­lu; konsere Ozan Do­ğu­lu'nun eşi Ece Doğulu'y­la gel­di. Anne Doğulu, Be­ren Sa­at ile ev­li­lik ha­zır­lık­la­rı ya­pan Ke­nan Do­ğu­lu için, ''Dü­ğün çok ya­kın­da; yurt dı­şın­da ola­cak!'' dedi.

 

YE­Nİ SEV­Gİ­Lİ Mİ?

Kı­sa sü­re ön­ce Yu­nan sev­gi­li­sin­den ay­rı­lan Bu­rak Hak­kı, ge­ce­ye es­mer bir ka­dın­la gel­di.

 

''KE­NA­N'I KIS­KA­NI­YO­RU­Z''

Eser Ye­nenler ve İb­ra­him Bü­yü­kak, ''Ke­nan Do­ğu­lu'yu çok kıs­ka­nı­yo­ruz, ya­şı­na rağ­men çok ya­kı­şık­lı ve genç. Bir de bi­ze ba­kın'' diyerek espri yaptı.

 

 

BEREN SAAT'İN DÜĞÜN HAZIRLIĞI MASRAFI DUDAK UÇUKLATIYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin