Bergüzar Korel'den film sürprizi!

Son günlerde Gezi Parkı'yla ilgili gündeme gelen Bergüzar Korel, ip cambazı olan dedesinin hayatını yazmaya başladı.

resim yok
21 Haziran 2013 - 16:52
Magazin

Bergüzar Korel'den hayranlarına müjde!

 

Son günlerde Gezi Parkı'yla ilgili gündeme gelen Bergüzar Korel, ip cambazı olan dedesinin hayatını yazmaya başladı.

 

Dedesinin hayatı

'Karadayı'nın 'Hakime Feride'si Bergüzar Korel dizinin tatile girmesi ile birlikte ip cambazı olan dedesi Osman Darcan'ın hayatını yazmaya başladı.

'DEDEMİ ŞENER ŞEN OYNASIN'

Bergüzar Korel şöyle konuştu:

"1971'de ölen dedemin acıklı yaşamı film olacak. dedemi Şener Şen'in oynamasını arzu ediyorum.

 

Diğer isimler

 

Filmde ben, annem Hülya Darcan ve eşim Halit Ergenç de rol alacak."

Korel'in kariyeri

İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar'da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel'in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rolü geri çevirdi. Ancak annesinin "Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi" sözüyle ikna oldu ve teklifi kabul etti.Bu rolun bir zorluğu da Leyla karekterinin arapça konuşuyor ve filmin canlı çekilecek olmasıydı. Bergüzar Korel bu dili hiç bilmemesine rağmen çok kısa bir süre de rolune hazırlandı ve çok başarılı oldu film gişe rekorları kırdı..

Kurtlar Vadisi Irak'ta yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D'nin "2006'nın en fazla reyting alan dizisi" ünvanını alan Binbir Gece'deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı. Bu rolde kendisine oyuncu koçluğunu ünlü sanatçı Ayla Algan yaptı. Bu dizideki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
[reklam]
Bergüzar Korel sosyal sorumluluk projelerinde de faaliyet göstermektedir. Yapı Kredi ve TEGV işbirliğiyle hayata geçirilen “Okuyorum Oynuyorum” projesin de çocuklarla Sokak Tiyatroları düzenledi ve onlara oyuncu koçluğu yaptı.. Türk sinema televizyonlarında ve özellikle tiyatro da kalıcı olmak istediğini ve bunun için de çok çalıştığını her fırsatta söyleyen yıldız, voleybol, buz pateni,rüzgar sörfü gibi sporların yanı sıra dans ve piyano eğitimi de almıştır.

Bergüzar Korel, tiyatro ve sinema oyuncusu Halit Ergenç ile evlidir. Çift, Ali isminde bir erkek çocuğa sahiptir. Oyuncu, Binbir Gece dizisinden sonra gelen film ve program tekliflerini değerlendirerek Tolgahan Şayışman ile romantik komedi Aşk Geliyorum Demez filmini çekti, Star TV için ise Çocuktan Al Haberi isimli yarışma programını yapmıştır.

Totally Spies Casus Kızlar Her şey Nasıl Başladı? filminde Sam karakterini seslendirdirmiştir. 2010 - 2011 senesinde Bergüzar Korel, başrolunu Bülent İnal ile paylaştığı atv'de yayınlanan Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almıştır. Aynı sene Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak katılmış Monica Teresse karakterini canlandırmıştır. En son olarak Karadayı adlı dizide Hakim Feride rolünü canlandırmaktadır.

 

 

TÜRKAN ŞORAY, VELİAHTININ İSMİNİ VERDİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin