Berkay Ateş'in "Uykusuz Bir Rüya, Salim"ine sayılı günler kaldı

Başarılı oyuncu Berkay Ateş'in, rejisini Yiğit Sertdemir’in üstlendiği Tiyatro D22’nin yeni oyunu “Uykusuz Bir Rüya, Salim” 4 Ocak 2024’te Alan Kadıköy’de prömiyer yapacak.

Berfin Sengil
20 Aralık 2023 - 09:29
Viral

Filmlerinin yanı sıra kaleme aldığı tiyatro oyunlarıyla da başarısını ortaya koyan Berkay Ateş’in kaleme aldığı ve oynadığı, Yiğit Sertdemir’in rejisini üstlendiği Tiyatro D22’nin yeni oyunu “Uykusuz Bir RüyaSalim” 4 Ocak 2024’te Alan Kadıköy’de prömiyerini gerçekleştirecek.

Amcasının kebapçı dükkanında çalışmak için Adana’dan İstanbul’a gönderilen Salim’in anlatıldığı oyunda, Berkay Ateş ile birlikte seyirci de sorular soracak.

Toplumsal meselelere odaklandığı 10'uncu yılında Tiyatro D22’nin yeni oyunu “Uykusuz Bir RüyaSalim” seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Oyunun rejisini Yiğit Sertdemir üstlenirken, “Hakikat Elbet Bir Gün” oyunuyla Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü alan Berkay Ateş’in kaleme aldığı oyunda Ateş tek kişilik performansıyla seyirciyle buluşuyor.

Ne Anlatıyor?

Salim; Adana’da ailesi ile yaşarken, İstanbul’a amcasının yanına gönderilir. Amcasının kebapçı dükkanında çalışırken, şahit oldukları onu geri dönüşü olmayan bir yola sürükler. Çocukluğundan bu yana en çok bildiği duygu olan çaresizlikle tekrar baş başa kalan Salim’e kaderi bir oyun daha oynamıştır. Salim de izleyiciye sorar: Keşke mi daha zordur kader mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin