Berna Laçin'in idam tweetine soruşturma kararı! Berna Laçin kimdir?

Son günlerin önemli gündem maddesi idam ile ilgili fikirlerini sosyal medya hesabı twitter üzerinden takipçileri ile paylaşan Berna Laçin'e soruşturma kararı çıktı!

Nurşah
04 Temmuz 2018 - 11:36
Magazin

Çocuk istismarı ve kadına şiddet konuları ile gündeme gelen idam cezasının tekrar yürürlüğe girmesi fikri son günlerin gündem maddelerinden birisi oldu. Bu konu ile ilgili düşüncelerini kendi twitter sayfası üzerinden paylaşan Berna Laçin ise takipçilerinden büyük bir tepki aldı... İşte Berna Laçin'in o tweeti...

18-07/04/berna-lacin-tweet.jpg

"İdam çözüm olsaydı..."

47 yaşındaki sevilen oyuncu Berna Laçin twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz gün şu paylaşımda bulundu:

#idam çözüm olsaydı Medine toprakları tecevüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimciler, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!

Unutmayın, zararlı otlar kestikçe daha çok biterler!

Ünlü oyuncunun bu tweeti sosyal medya üzerinde bir kısım takipçisi tarafından beğenilirken bir kısım takipçisi de Berna Laçin'i yorum ve eleştiri yağmuruna tuttu...

18-07/04/berna-lacin-twitter.jpg

Soruşturma kararı çıktı!

Bu paylaşımın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada Berna Laçin'in twitter hesabından 3 Temmuz tarihinde halkın dini değerlerini aşağılayıcı içerikte paylaşımda bulunduğu ve buna karşılık yoğun tepkiler aldığı belirtildi. Açıklamanın devamında yer alan "5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 160. maddesi uyarınca işin gerçeğini araştırmak üzere adı geçen hakkında, 'halkın dini değerlerini aşağılama' suçundan soruşturma başlatılmıştır'' ifadesi ile de Berna Laçin hakkında soruşturma kararı alınmış oldu...

18-07/04/berna-lacin-sorusturma.jpg

Berna Laçin kimdir?

20 Ağustos doğumlu oyuncu 47 yaşında. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim aldı. Evdeki Yabancı, Bir Dilim Aşk ve Belalı Baldız gibi birçok film ve dizide rol aldı. 1996 yılında Tolga Eşiz ile evlendi. Bir çocuğu var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin