Bestemsu Özdemir felaketi anlattı: "Bin katı daha kötü!"

Kahramanmaraş felaketinden etkilenen depremzedelerin yardımına koşan ilk isimlerden Bestemsu Özdemir, o anları anlattı! Bestemsu Özdemir bağış yaptı mı? Bestemsu Özdemir neden ağladı? Bestemsu Özdemir kimdir?

Pınar Alçiçek
22 Şubat 2023 - 16:38
Magazin

Oyuncu Bestemsu Özdemir, tüm Türkiye'nin yüreğini sızlatan deprem felaketini Milliyet muhabiri Sercan Kısmet'e anlattı. O anları korku filmiyle bağdaştıran ünlü oyuncu, bağış için hazırlanan 'Tek Yürek' yayınına makyajla çıkan isimleri eleştiri bombardımanına tuttu!

23-02/22/bestemsu-ozdemir-l6oi-cover-a4bo_cover.jpg

O röportajın detayları:

Afad gönüllüsü Bestemsu Özdemir, "Hatay'daki deprem Gölcük'ün bin katı daha kötü... Şu an bile hala orada gibiyim. Kimseyle konuşmuyorum, yardımlara organize oldum" ifadeleriyle depremin görünenden daha da korkunç olduğunu açıkladı.

1999 depreminde evlerinin yıkıldığını söyleyen oyuncu, "Şu anki deprem Gölcük depreminden bin kat daha kötü, topladığımız yardımları dağıtmak için her gün 5-6 köy dolaştık. İnsan gibi dağıtım yaptık. Başkaları gibi önlerine yemek atmadık. Bu insanlar aciz değiller, sadece depremzedeler... Onların önüne kıyafet atamazsınız" ifadelerini kullandı. 

23-02/22/3552179_29afca74b42055202ebbff346bbcfecb_640x640.jpg

"ORASI SİRK DEĞİL!"

"Sosyal medyada paylaşım yapmakla kahraman olmuyorsunuz, oradaki insanların durumunu paylaşmak çok ayıp... Orası sirk değil. Vicdanımızı kaybetmişiz. Mevzu kahramanlık hiç değil! İnsanların motivasyona, sarılıp ağlamaya ihtiyacı var."

İLGİLİ İÇERİK

O felakete yakından şahit olduğu için psikolojisinin bozulduğunu itiraf eden Özdemir, "Arkadaşım sokakta boynunda düdükle dolaşıyor. Onu görmek bile insanı sarsıyor" dedi.

"EDEPLİ OLUNMALI!"

'Tek Yürek Türkiye' sloganlı bağış yayınına katılan oyuncu, "Saç, makyaj yaptırıp, gelenler vardı. Yas programına çıkarken biraz daha edepli olunmalı... Belki o bölgede bulunduğum için daha hassas olabilirim" diyerek, tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin