Bestemsu Özdemir'den ilginç çıkış!

Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir'in Burak Deniz ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Bir mekanda dans etmeleriyle de iddialar güçlenirken Bestemsu Özdemir'den konuyla ilgili yalanlama geldi.

Berfin Sengil
15 Aralık 2023 - 14:56
Magazin

Oyunculuğunun yanı sıra yaşadığı aşklarla da çok konuşulan 'Bambaşka Biri' dizisinin Kenan ve Doğan'ı Burak Deniz'in, son olarak Bestemsu Özdemir ile birlikte olduğu öne sürülmüştü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Özdemir'de o iddialara yanıt geldi.

El Ele Gördüğünüz Kişi İlişkimdir

Milliyet'in haberine göre; Bestemsu Özdemir iddialarla ilgili, "Özel hayatım hakkında konuşmuyorum, el ele beni biriyle gördüğünüzde o benim ilişkimdir. Bir gün inşallah bir yerde görüntülersiniz ve bu sorular son bulur" diyerek karşılık verdi.

Samimi Görüntüler İddiaları Başlatmıştı

Geçtiğimiz yaz Bodrum Türkbükü'nde bir markanın davetinde birlikte görüntülenen ve verdikleri samimi pozlar nedeniyle isimleri aşk dedikodularına karışan Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir, danslarıyla gündem olmuştu. İddialar da bu görüntülerin ardından gelmiş ve ikilinin böylece ilişkiye başladığı ifade edilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin