Bir aile dramını konu alan "Roza" vizyonda!

Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç gibi başarılı oyuncu kadrosu ve Urfa'dan Mersin'e göç eden bir ailenin duygu yüklü hikayesini ele alan "Roza" sinema salonlarındaki yerini aldı.

ozan
06 Ekim 2023 - 11:39
Kültür Sanat

Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan, etkileyici hikayesiyle seyircilerde derin bir iz bırakmaya hazırlanan "Roza" filmi sinema salonlarındaki yerini aldı. Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, Ayça Kuru, Hasan Balay, İrem Sultan Cengiz ve Arin Alkış'ın yer aldığı kadrosuyla "Roza" bugün (6 Ekim) itibarıyla seyircinin karşısına çıktı.

23-10/06/img_8762.JPG

Mevsimlik işçilerin dramına yer veriyor

Mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını anlatan "Roza" hikayesi ve oyuncu performanslarıyla seyircilerde iz bırakacak. Törenin buyurduğu şekilde hayatlarına devam eden Fate ve Hüseyin, kızları Xezal’ın yaşadığı zorlukların ardından karşı karşıya gelecek. Her sahnesinde yoğun duygular yaşatan "Roza" sinema salonlarında seyircilerini bekliyor.

23-10/06/img_0058-1696581897.JPG

Yapımı Akiz Yapım’a, genel koordinatörlüğü Irmak Çığ Erlertürk’e ait olan filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan otururken, senaryosu ise Sultan Turan Kızılay imzası taşıyor. 

Eğitimsizliğin, ekonomik sıkıntıların ve törenin yıkıcı etkilerini anlatan "Roza" sinemalarda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin