Bir Aşk Hikayesi'nin Korkut Ali'si hakkında hiç duymadıklarınız!

Her zaman rutinden kaçan biri olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Seçkin Özdemir: ''Sürekli başka biri olma durumu biraz şizofrenik olsa da çok zevkli ve heyecanlı.''

resim yok
19 Temmuz 2013 - 10:31
Röportaj

Her zaman rutinden kaçan biri olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Seçkin Özdemir: ''Sürekli başka biri olma durumu biraz şizofrenik olsa da çok zevkli ve heyecanlı.''

atv'de yayınlanan 'Yaban Gülü' dizisiyle VJ'likten oyunculuğa geçen, 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Al Yazmalım' gibi dizilerle tanınan oyuncu Seçkin Özdemir; şu sıralar 'Bir Aşk Hikayesi' adlı dizide 'Korkut Ali'yi oynuyor.

 

Samimi açıklamalar

Özdemir; kariyeri ve özel hayatı hakkında Cosmopolitan dergisinden Elif Öksüz'e samimi açıklamalar yaptı...

Çok güzel bakan gözleriniz var; sanki karşınızdakinin içini okur gibi...

Hislerim kuvvetlidir. Karşımdaki insanla ilgili hissettiklerim genelde doğru çıkar. Altıncı hissim beni yanıltmaz.

KENDİMİ ANLATMAYI SEVMEM

Yeni tanıştığınız birisine kendinizi nasıl anlatırsınız?

İlk tanıştığımda 'şunları anlatırım' diye bir metin yok. Karşılıklı sohbet içerisinde gelişen bir şey bu. Ya da karşı tarafın benimle ilgili ne öğrenmek istediğiyle alakalı. Genel olarak kendinden bahsetmeyi seven biri de değilimdir. Bir de elektrik tutmazsa; esas o zaman sıkıntı.

Müzikten oyunculuğa nasıl geçtiniz; bir hikayesi var mı?

Müzik, hayatımda ihtiyaç duyduğum şeylerden biri, olmazsa olmazlarımdan. Önceden müziği ciddi takip eden bir adamdım, artık pek vakit ayıramıyorum maalesef. Müzik programları yaptım ama bu sırada bir yandan da üniversiteyi bitirdim. Sonrasında da oyunculuk eğitimi aldım. Derken oyunculuk, hayatımda giderek daha fazla yer almaya başladı.

Oyunculuğun en güzel tarafı nedir?

Ben hayatımda rutinden kaçan bir adamım. Meslek olarak da rutine dönüşen şeyleri yapabilecek biri değilim. Oyunculuk çok fazla değişkenlik ve heyecan sunuyor bana. Ben de bu heyecanı seviyorum. Sürekli başka insan olma durumu; biraz şizofrenik olsa da çok zevkli ve heyecanlı. Gerçekte olmayan, senaristin yazdığı ve sizin bedeninizde yaşayan başka insanlar... Bu, tarif etmesi zor bir duygu aslında.

Set aralarında neler yapıyorsunuz?

Dizi çekerken fiziksel olarak yıpranıyorsunuz çünkü günün büyük kısmı sette geçiyor. Set aralarında kafamı rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Müzik dinliyorum, kitap okuyorum, Twitter'ı takip ediyorum. Bana yazılan her şeyi okuyorum ve dikkate alıyorum.

[reklam]
POZİTİF ENERJİLİ VE GÜLER YÜZLÜ KADINLAR İLGİMİ ÇEKİYOR

Şu sıralar sizi en çok ilgilendiren/ merakınızı uyandıran konu nedir?

Tabii ki de son haftalarda ülkede yaşananlar...

Nasıl bir Türkiye hayali kuruyorsunuz?

Görüşü, hayata bakışı ne olursa olsun; herkesin birbirine saygı duyduğu, barış dolu bir ülke.

SEVGİLİM YOK

Bundan beş yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

Beş yıl sonra nerede olurum bilmiyorum ama oyunculukla ilgili kariyerimi devam ettirip birçok karakteri seyirciye sevdirmek istiyorum.

Bir kadın nasıl dikkatinizi çeker?

Pozitif enerjisiyle, tavrıyla, sempatisiyle ve güler yüzüyle...

Kız arkadaşınız var mı?

Yok.

Bu yaz neler yapmayı düşünüyorsunuz, tatil planınız var mı?

Dizi, yaz sezonunda da ara vermeden devam edecek. O yüzden pek bir şey yapma fırsatım yok. Sadece beş günlük ufak bir tatil yapacağım.

 

 

BİR AŞK HİKAYESİ'NDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin