Bir Deli Sevda dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Show TV'nin iddialı kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yeni dizisi Bir Deli Sevda'nın konusu ve oyuncularını yakından tanıyalım. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
21 Mart 2017 - 00:00
Gündem

Show TV'nin iddialı kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yeni dizisi Bir Deli Sevda'nın konusu ve oyuncularını yakından tanıyalım.

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı Bir Deli Sevda'nın Pastel Film yapımını üstlenirken, yönetmenlik koltuğunda ise Acil Aşk Aranıyor, Kurt Seyit ve Şura, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi projelerde başarısını kanıtlamış Hakan İnan oturuyor.

17-03/20/bds.jpg

Korcan Derinsu ve Cihan Çalışkantürk'ün kaleme aldığı dizinin iddialı oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın’ın yanı sıra usta oyuncular Zafer Algöz ve Erkan Can da yer alıyor. 

Bir Deli Sevdalı Bahar'ın Hikayesi

Yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan dizi Bahar adından bir genç kızı merkezine alıyor. İstanbul'un eski mahallerinden biri olan Telli Kavak'ta hasta annesiyle beraber yaşayan Bahar, babası Cengiz’in öldüğünü zannetmektedir. Sevdikleri tarafından bir yalanla büyütülmüş Bahar'ın hayatında annesinden başka kimsesi yoktur. Mahallede yaşayan genç delikanlı Kemal ise çocukluk arkadaşı Bahar'a deli gibi aşıktır fakat genç kız bu aşkı görmezden gelmektedir. Ve bir gün Bahar'ın karşısına biri çıkar ve genç kız sırılsıklam Mehmet'e aşık olur ve bir deli sevdanın hikayesi başlar. 

Cansu Tosun (Bahar)

17-03/20/cansu.jpg

Küçük Hanımefendi dizisinde Neriman karakteriyle ekranlara giriş yapan Cansu Tosun dizinin başrolü Bahar karakterini canlandıracak. Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı, Göç Zamanı gibi dizilerde de başarıyla rol alan oyuncu en son başrolünde Uğur Yücel'in bulunduğu aile ve komedi dizisi olan Familya'da yer almıştır.

Erkan Kolçak Köstendil (Mehmet)

17-03/20/erd-1490042451.JPG

Erkan Kolçak Köstendil, Bahar'la dolu dizgin bir aşka yelken açacak Mehmet karakterine hayat verecek. Deneyimli oyuncu kariyeri boyunca Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de Şahin Giray Han, Kara Bela'da Güven gibi bir çok projede yer alan 34 yaşındaki oyuncu, Ulan İstanbul dizisinde eğlenceli Karlos karakteriyle milyonların beğenisini kazanmıştı. Son olarak rol partneri Cansu Tosun ile beraber Familya dizisinde rol almıştır. 

Erdinç Gülener (Cengiz)

17-03/20/4-1490042242.jpg

Bahar'ın öldüğünü zannettiği Babası Cengiz karakteriyle karşımıza çıkacak.Kurtlar Vadisi Pusu, Ben Onu Çok Sevdim gibi projelerde başarıyla yer alan yakışıklı oyuncu son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele isimli dizide hafızalarımıza kazınan Ünsal Komiser karakterini canlandırmıştır.

Esra Kızıldoğan (Nermin)

17-03/20/es.jpg

Telli Kavak mahallesinde kızı Bahar'la yaşayan hasta anne Nermin karakterini Esra Kızıldoğan canlandıracak. Beyaz Gelincik dizisiyle oyunculuk kariyeri başlayan Kızıldoğan; Masum, Ah Neriman, Yalan Dünya, Sultan, Leyla ile Mecnun, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Bir Varmış Bir Yokmuş gibi sayısız projede yer almıştır. 

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Bir Deli Sevda'nın Show TV ekranlarında yayın hayatına hızlı bir giriş yapacağına inanıyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin