Bir Derdim Var'ın konuğu Selen Uçer'in yeni teklisi yayınlandı!

'Bir Derdim Var' dizisine konuk olan ve 'Zeytin Ağacı'nın yeni sezonunda yerini alan Selen Uçer, 29 Eylül'de yayınlanan 'Pervaneyim' isimli yeni single'ı ile bu kez müzik dünyasına adını yazdırıyor.

ozan
29 Eylül 2023 - 13:12
Viral

Oyuncu Selen Uçer'in 'Pervaneyim' isimli yeni teklisi tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Şarkının sözleri Yalçın Tosun, müzik ve düzenlemesi ise Tolga Görsev imzası taşıyor.

Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'da konuk oyuncu olarak yer alan Selen Uçer 'Zeytin Ağacı'nın yeni sezonunda da rol aldı.

2021 yılında Zuhal Olcay’ın seslendirdiği 'Gecenin Öteki Yüzü'nü yorumlayan, 2022 yılında 'Cennet' adlı single’ını yayınlayan Selen Uçer, bu kez 'Pervaneyim' ile ilk özgün çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

23-09/29/pervaneyim.jpeg

 

2021 yılında Anneler Günü’nde, kaybettiği annesine ithafen Sony Müzik’ten yayınlanan ‘Gecenin Öteki Yüzü’, Mart 2022 yılında ise söz ve bestesi Demirhan Baylan’a, düzenlemesi Burak Erkul ve Tolga Görsev’e ait olan ‘Cennet’i müzikseverlerle buluşturan Uçer, iki cover şarkının ardından 'Pervaneyim' ile tüm dijital platformlarda!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin