Bir Peri Masalı final kararı rafa kaldırıldı! Dizinin reytingleri yükselişe geçti!

Fox'un Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in başrollerde olduğu Bir Peri Masalı dizisi reytinglerde yükselişe geçti. Bir Peri Masalı dizisi final haberleri yayılırken, dizi son üç bölümüyle epey toparladı! Bir Peri Masalı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı Hamit öldü mü? Bir Peri Masalı 9. bölüm izle! Bir Peri Masalı 10. bölümde neler olacak?

Fox'un ekrana geldiği günden bu yana reytingleri sürekli değişen dizisi Bir Peri Masalı'nda sürpriz bir çıkış yaşandı!

Sezona iddialı başlayan Bir Peri Masalı dizisinin giderek düşen reyting tablosu, dizinin sonunu getirecekti. Hatta bu konuda 6. bölümde final yapacağı iddiaları da kısa sürede basında yer almıştı. Ancak Bir Peri Masalı son 3 bölümdür aldığı reytinglerle herkesi şaşırttı.

Başrollerini Taro Emir Tekin ve Alina Boz'un paylaştığı Bir Peri Masalı reytinglerde yükselişe geçti. Bu yükseliş ise dizinin kaderini değiştirdi. Dizi hakkında çıkan final haberleri de şimdilik rafa kalktı!

Bir Peri Masalı 9. Bölümde Onur ve Zeynep'in düğün sahneleri ise sosyal medyaya damga vurdu!

22-11/24/2.jpg22-11/24/3.jpg22-11/24/4-1669279590.jpg

Bir Peri Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı dizisi 10. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak, Bir Peri Masalı dizisi yayınlanan 9. Bölümde Hamit'in ölüp ölmediği merak konusu oldu.

Bir Peri Masalı dizisinin karakterlerinden Hamit Köksal'ın sağlık durumu, izleyiciler tarafından aratılan konular arasında yer alıyor. Bir Peri Masalı Figen Hamit karakteri merak konusu oldu. Peki, Bir Peri Masalı Hamit öldü mü? Bir Peri Masalı Müfit Kayacan diziden ayrıldı mı? Bir Peri Masalı Hamit Köksal öldü mü?

Bir Peri Masalı dizisinin yeni bölümünde Hamit Köksal, Zafer'in kendi çocuğu olmadığını öğrenir. DNA sonucunu eşi Harika'ya gösteren Hamit, kalp krizi geçirir. Hamit Köksal'ın sağlık durumu önümüzdeki bölüm belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin