Bir Sevdadır’ın Tufan’ı Ekin Mert Daymaz dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu!!

Bir Sevdadır’ın Tufan’ı Ekin Mert Daymaz, rolü ile ilgili ilk kez konuştu. Bir Sevdadır dizisi ne zaman başlıyor? Bir Sevdadır dizisinin kadrosunda kimler var? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır ne zaman yayınlanacak? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Ekin Mert Daymaz kimdir?

Volkan Usta
25 Ocak 2024 - 11:03
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan, ‘Bir Sevdadır’ın Tufan’ı Ekin Mert Daymaz, dizi ve karakteri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide Tufan’ı canlandıran Ekin Mert Daymaz, karakteri için “Tufan, Mardin’de güçlü bir aşiretten. Sert, güçlü bir karakter. Abilerinin intikamını almak için yıllarca ailesi tarafından bu konu dayatılmış. Töre ve intikam duygusuyla yanıp tutuşan bir karakter. Tek düşündüğü abilerinin intikamını almak.” dedi.

Senaryoyu ilk okuduğunda heyecanlandığını dile getiren Daymaz, “Çok sürükleyici ve heyecanlı bir hikaye. İçinde birçok farklı karakter ve hikaye barındırıyor. Ben çok sevdim, üzerine uzun zamandır oynamak istediğim tarz bir karakter geldiği içinde çok keyifliyim.” dedi. Herkese hitap edebilecek bir işin içinde olduğu için mutluluk duyduğunu dile getiren Daymaz, “Sette keyifli vakit geçiriyoruz, bu diziye her zaman yansır. Çok güzel bir ekiple çalışıyoruz, sette çalışanlardan oyuncu arkadaşlarıma kadar herkesle iletişim gayet güzel. Umarım bu işe de yansıyacak.” diye ekledi.

Bir Sevdadır” 31 Ocak Çarşamba günü ilk bölümüyle TRT 1’de ekranlara gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin