Birce Akalay "Fikrimi beyan etmek isteseydim ederdim" demişti. Açıklama yaptı!

Oyuncu Birce Akalay'ın Disney açıklaması tepki almasına sebep olmuştu. Açıklama yaptı! Birce Akalay kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Evli mi? Disney hakkında ne dedi? Ne açıklama yaptı?

Pınar Alçiçek
10 Ağustos 2023 - 10:32
Magazin

Magarsus galasına katılan ünlü oyuncu Birce Akalay, muhabirlerin sorularına cevap vermeyi ihmal etmedi... Disney sorusuna cevabı tepki alınca Instagram hesabından açıklama yaptı!

23-08/10/kjhg.jpg

Muhabirlerin Akalay'a yönelttiği Disney Plus'ın Atatürk dizisini iptal etmesi hakkındaki sorulara "Ben bu konuyla alakalı fikrimi beyan etmek isteseydim sosyal medya hesaplarımdan yapabiliyorum", "Sorunuzu reddediyorum", "Mevzu bahis Atatürk olduğu zaman ben ata kızıyım zaten. Çok fazla altını çizmeye gerek yok diye düşünüyorum" cevabını verdi...

Akalay'ın bu cevabı sosyal medyada tepki alınca ünlü oyuncu Instagram hesabından tekrardan bir açıklama yapma gereği duydu.

Akalay'ın o açıklaması:

23-08/10/f3hfpw5xkaezrsm.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin