Boşanıyorlar! Acun'dan tam destek!

4 ay önce Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı'nın boşanma kararına Acun'dan destek geldi! Şeyma Subaşı neden boşanıyor? Şeyma Subaşı kim? Şeyma Subaşı boşandı mı?

Gülcan Tarımoğlu
26 Eylül 2023 - 10:40
Magazin

Acun Ilıcalı ile evliliğinden bir kızı olan Şeyma Subaşı'nın yeni evliliği de hüsranla sonuçlandı!

Yaklaşık 4 ay önce rüya gibi bir düğünle Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı, boşanma kararı aldı! Boşanma kararının sebebi ise belli oldu!

23-09/26/f63cjtnxkaamxbt.jpg

BOŞANMA NEDENİ BELLİ OLDU!

Sabah'tan Bülent Cankurt boşanma ve şiddet iddiasını dile getirerek şunları yazdı: "Meedo, Şeyma'ya psikolojik şiddet uyguluyormuş; yüzüne tükürmekten tutun da ağza alınmayacak sıfatlar takmaya kadar yapmadığını bırakmıyormuş. Şeyma da haklı olarak boşanmak için işlemlere başlamış. Bu süreçte çok yıpranan Şeyma'ya en büyük desteği eski eşi Acun Ilıcalı'nın verdiğini öğrendim.

ACUN'DAN TAM DESTEK!

Acun Ilıcalı, 14 ay evli kaldığı ve kızının annesi Şeyma'ya, 'Boşan, ben arkandayım' demiş ve maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söylemiş."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin