Boynu Bükükler dizisinin oyuncuları belli olmaya başladı!

Boynu Bükükler dizisi hakkında tüm haberler...

resim yok
24 Ocak 2014 - 09:00
Magazin

Kanal D'nin yeni dizi projelerinden 'Boynu Bükükler'den ilk haberler gelmeye başladı..

 

Boynu Bükükler dizisinin konusu ne?

Boynu Bükükler'in oyuncuları kim?


Boynu Bükükler dizisi hakkında tüm haberler burada:

 

OYUNCU KADROSU BELİRLENİYOR

Kanal D'de ekrana gelecek olan yeni dizi 'Boynu Bükükler'in oyuncuları belli olmaya başladı.

 

AVCI VE AKKAŞ

Kanal D'de halen devam eden Galip Derviş dizisinin de yapan olan Barakuda Film'in yapımcısı olduğu Boynu Bükükler'de Sedef Avcı ile Bora Akkaş rol alacak.

Daha önce Menekşe ile Halil, Ezel ve Esir Şehrin Gözyaşları dizilerinde rol alan güzel oyuncu Sedef Avcı ve son olarak Yüksek Giriş'te rol alan Bora Akkaş, 'Boynu Bükükler'in ilk oyuncuları oldu.

 

AVCI: ''KEŞKE DAHA ÖNCE...''

Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, 2005'te nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz Ekim'de ise oğulları Can doğmuştu.

Sedef Avcı geçtiğimiz günlerde ''Keşke daha önce anne olsaymışım. Çok keyifli Dünyam değişti. Can ile daha hoşgörülü, sabırlı, fedakar bir insan haline geldim'' açıklamasını yapmıştı.[reklam]

AKKAŞ'IN KARİYERİ

Doğa Bora Akkaş, öncelikle şehir tiyatrolarında eğitim almıştır ve ilk kez "Gönlümdeki Köşk Olmasa" isimli filmde rol almıştır. Bu filmdeki performansı sayesinde Altın Portakal ödülünü almıştır."Hakunamatata" isimli müzik grubunun bass gitar üyesi olarak müzik alanında çalışmalar yapmaktadır. Başlarda A4 Records çatısında çalışmalarına başlamıştır, daha sonra A4 Records'la yolunu ayırıp çalışmalarına devam etmiş ve birçok track yapmıştır.

 

2008 yılında Miller'ın yaptığı "Miller Music Factory" yarışmasına Deniz Gürzumarla birlikte "Bize Kızma" isimli parçayla katılmıştır, ve 2. olmuştur. Bu sırada çeşitli dizilerde rol almış, oyunculuğa devam etmiştir. 2009 senesinde "Adab-ı Muaşeret" isminde 3. sinema filminde oynamştır. Aynı Zamanda müzik dünyasında DogaBora adın da bilinmektedir. Genellikle gençlere hitap eden rap şarkılar söylemektedir.

 

Kanal D ve Star TV kanallarında yayınlanan Geniş Aile dizisinin Zekai Kirişçi karakterini canlandırmıştır. Annem Uyurken adlı dizide Mert karakterini canlandırmıştır ve dizi sona ermiştir. Kısa bir süre için Herşey Yolunda, Bebek İşi ve Yüksek Giriş adlı üç dizide aynı anda rol alması ile son zamanda dikkat çekmiştir.

 

 

KANAL D'DE YAYIN AKIŞI DEĞİŞİKLİKLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin