Bu hafta 3 dizi başlıyor!

Box Office Türkiye tarafından hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yayınlanacak diziler derlendi. İşte bu hafta seyirciyi bekleyen o diziler...

ozan
11 Ekim 2023 - 12:44
Viral

Bu hafta 3 dizi seyircisiyle buluşacak. Box Office tarafından derlenen diziler arasından 3 ve 4'üncü sezonları yayınlanan dizilerin yanı sıra yeni başlayacak olan diziler de var. 

İşte bu haftanın dizileri...

23-10/11/pact-of-silence.png

PACT OF SILENCE

11 Ekim 2023

Netflix'in Meksika yapımı yeni dizisi 'Pact of Silence', intikam almak isteyen sosyal medya fenomeninin maceralarını konu ediniyor.

Platform: Netflix
Tür: Dram
Oyuncular: Camila Valero, Kika Edgar, Adriana Louvier, Marimar Vega

23-10/11/chucky.png

CHUCKY (3. SEZON)

13 Ekim 2023

Korku filmi Child's Play ile aynı evreni paylaşan Chucky, üçüncü sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, kasabada kaosa ve karmaşaya neden olan oyuncak bebek Chucky'nin hikayesine odaklanıyor.

Platform: TOD TV
Tür: Korku
Yaratıcı: Don Mancini
Oyuncular: Zackary Arthur, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones

23-10/11/game-of-thrones.png

GAME OF THRONES (İLK 4 SEZON)

15 Ekim 2023

'Game of Thrones'un ilk 4 sezonu Prime Video'da ekranlara geliyor. Dizi, Westeros'ta bulunan yedi krallığın ve ailelerin aralarındaki çatışmaları konu ediniyor.

Platform: Prime Video
Tür: Fantastik
Yaratıcılar: David Benioff, D.B. Weiss
Oyuncular: Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Kit Harington

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin