Bu Hafta Hangi Diziler Başlıyor? İşte Yeni Diziler

Bu hafta hangi diziler başlayacak? Yaz aylarına damga vuracak olan yeni dizilerde nasıl konular olacak? Oyuncular kimler olacak? İşte yeni diziler.

Oğulcan Özsezgi
14 Haziran 2021 - 19:00
Gündem

Çukur final yaptı. Ramo, Alev Alev, Kuzey Yıldızı, Savaşçı, Arıza ve daha adını sayamadığım birçok dizi final yaptı. Bir yandan da sezon finallerini gördük. E tabii ki dizi kalmadı. Neyse ki yaz dizileri imdada yetişti. Bir bir yeni diziler başlıyor. Özellikle bu hafta birkaç iddialı yazı dizisinin başlayacağını biliyoruz. Merak edenler için bu hafta hangi diziler başlayacak bu konuda bilgi vereceğiz. Kanal ayrımı yapmadan yeni dizilere bakalım.

Ekranlar Yeniden Canlanacak - Bu Hafta Hangi Diziler Başlayacak?

Bu haftanın ilk yeni yapımları Star TV ve Kanal D’den gelecek. Bir süre öncesinde ilk tanıtımını yayınladığımız Ada Masalı dizisi ve yine afiş görsellerini ve oyuncularını paylaştığımız Baht Oyunu dizisi de ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Ada Masalı ve Baht Oyunu aynı günde yayınlanacak. İki dizi de 15 Haziran Salı günü ekranlara gelecek. Peki, dizilerde nasıl konular göreceğiz?

Baht Oyunu: Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer alacağı dizi, tam bir komedi dizisi olacak. Klasik bir patron ve güzel çalışan arasındaki aşk hikayesini izleyeceğiz. Aytaç Şaşmam genç, yakışıklı patron rolünde olacak ve Cemre Baysel’de ona ilgi duyan çalışanını canlandıracak. Romantik komedi tadında.

Ada Masalı: Çok farklı bir hikaye görmeyeceğiz. Alp Navruz, Ayça Turan gibi isimlerin yer alacağı dizide, başarılı bir iş hayatına sahip olan Haziran karakteri ve yakışıklı ada genci Poyraz karakterinin hayatlarının karşılaştıkları noktayı izleyeceğiz. Yani yine romantik ve yine komedi.

Bu hafta hangi diziler başlıyor sorusuna daha kesin olarak cevap vermiş değiliz. Bu iki dizi aynı gün olduğu için aynı bölümde ele aldık. Fakat bir de Cuma günü yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi var. Daha geçen gün oyuncularını paylaştığımız dizi, Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel gibi çok iddialı oyunculara yer verecek.

Aşk Mantık İntikam: Bir garson olarak hayatına devam ederken, hayatını kurtarmak isteyen Esra’nın mantık evliliğini izleyeceğiz. Esra bir mühendisle mantık evliliği yapacak ama işler pek planlandığı gibi gitmeyecek. İkili ayrılacak. Bundan sonra ise Ozan karakteri yani Esra’nın ayrıldığı eşi zengin bir iş adamı olacak. Sonrası zaten olaylar olaylar.

Dizinin 18 Haziran tarihinde yayınlanacağını belirterek artık bu hafta yayınlanacak diziler listemizin sonuna gelelim. Bakalım yeni diziler ne kadar tutacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin